Toiminta-alue

TiliNeloset – ryhmä muodostuu kolmen perheyhtiön neljästä täyden palvelun henkilöstö- ja taloushallinnon tilitoimistosta.  TiliNeloset Oy on ryhmän taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Lahdessa. TiliNeloset Oy:n tytäryhtiö osakkuusyhtiö Kittilän Tilipalvelu Oy toimii Tunturi-Lapin alueella. TiliNeloset -ryhmän asiakaskunta muodostuu koko Suomen alueella eri aloilla toimivista pienistä ja keskisuurista yrityksistä.

Liikeidea

Liikeideanamme on tehokkaan ja keskitetyn toimintamallimme avulla tarjota kaikille asiakkaillemme, yrityksen koosta riippumatta, monipuoliset ja ajanmukaiset digitaaliset palvelut helposti ja kohtuullisin kustannuksin. Asiakkaamme saavat täten ajantasaisesti oikean ja riittävän kuvan toiminnastaan jo kuukausitasolla.

Toimintatavat

Kehitämme ja ylläpidämme henkilökuntamme ammattitaitoa jatkuvalla koulutuksella ja itseopiskelulla. Palveluidemme laadun takaamiseksi panostamme alamme kehittyneimpään tietotekniikkaan ja ohjelmistoihin. Palvelumme on henkilökohtaista, pitkäjänteistä asiantuntijapalvelua, joka perustuu selkeään vastuualuejakoon. Jokaisella asiakkaallamme on oma vastuullinen kirjanpitäjä, joka hoitaa yrityksen kaikki sovitut palvelut.

Verkostoituminen

Tarjoamme verkostomme kautta yrittäjälle luotettavia kumppaneita. Verkostostamme yrittäjä löytää tilintarkastajan tai  liikejuridiikkapalvelut ja avun muihin oikeudellisiin asioihin.