Kittilä

Kittilä

Kittilän Tilipalvelu Oy tarjoaa Tunturi-Lapin alueen yrityksille nykyaikaisia ja monipuolisia digitaalisia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja.

Tarjoamamme digitaaliset palvelut vievät yrittäjän arjen uudelle vuosikymmenelle. Käytössämme olevan markkinoiden nykyaikaisimman ja helppokäyttöisimmän Fennoa-ohjelmiston avulla kiireisimmänkään yrittäjän ei tarvitse ottaa stressiä materiaalinsa toimittamisesta tilitoimistoon. Nyt voit toimittaa myös aikaisemmin vaivaa aiheuttaneet käteis- ja pankkikorttikuitit digitaalisesti tilitoimistoon älypuhelimellasi tai skannaamalla kuitit yrityksellesi luotuun sähköpostiosoitteeseen.

Selainpohjaisella Fennoa-ohjelmistolla hyväksyt ja maksat ostolaskut missä ja milloin vain. Myyntilaskun teko on näppärää ja yhdellä klikkauksella lasku on lähetetty verkkolaskuna tai sähköpostina tai toimitettu tulostuspalveluun paperisena toimitettavaksi. Fennoa-ohjelmalla voit hoitaa myös muut maksut, seurata saataviasi sekä tilisi tapahtumia. Lisäksi ohjelman etusivulle saat erilaisia ajantasaisia graafisia raportteja, joista näet olennaiset luvut yrityksesi tilanteesta.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten yrityksesi taloushallinto hoidetaan järkevästi ja tehokkaasti vuorovaikutteisella Fennoa-ohjelmistollamme!

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tilineloset.fi.

Yhteystiedot


Valtatie 41, 2 krs 99100 Kittilä


010 322 0630


ma-pe klo 8.00 - 16.00

Paperilaskut

PL 69 99101 Kittilä

Verkkolaskuosoite

003705215633

Liaison Technologies Oy / 003708599126

Henkilökunta

Pasi Autioniemi

toimitusjohtaja

Marjatta Mikkola

kirjanpitäjä, KLT

Airi Jokela

kirjanpitäjä

Maarit Kumpula

kirjanpitäjä, KLT

Paula Niemelä

palkanlaskija