Taloushallinnon
palvelut

TiliNelosten kattavaan taloushallinnon palvelupalettiin kuuluu mm. kirjanpito, talouspäällikköpalvelut, yhtiöoikeudelliset palvelut, yritysmuodon muutokset, sukupolvenvaihdokset sekä yritysjärjestelyt.

Huolehdimme, että asiakkaamme saa parhaan huolehtivan palvelun ja sujuvat prosessit arkensa pyörittämiseen. Reaaliaikainen sähköinen taloushallinto ja asiakkaan tarpeisiin taipuva helppokäyttöinen taloushallintaohjelma takaavat vaivattomuuden rutiinitöihin. 

Käyttämämme järjestelmä ei vaadi asiakkaalta ohjelmistoasennuksia eikä ohjelmisto ole laitesidonnainen.

Palkanlaskenta ja
HR palvelut

Kun palkkahallinnon prosessit ovat kunnossa, palkat tulevat maksuun ajallaan ja täsmällisesti. TiliNeloset hoitaa kuukausittain yli 1000 henkilön palkanlaskennan luotettavasti. Pitkä kokemuksemme tuo vakautta myös palkanlaskentaan.

Henkilöstöhallintoa suurella sydämellä! Tehokas liiketoiminta vaatii oikeat ihmiset oikeisiin positioihin. Me tarjoamme asiantuntevat HR-palvelut yrityksesi muuttuviin tarpeisiin.

Konsultointi

Omistusjärjestelyt, sukupolvenvaihdokset tai verokonsultointi – oli tarpeesi mikä tahansa, meiltä löytyy asiantuntijaosaaminen konsultoivaan taloushallintoon. Kattava yhteistyöverkostomme mahdollistaa konsultointipalvelujen tuottamisen hyvin monenlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Meitä saat apua tulevien tilanteiden ennakoinnista nykytilanteen läpikäyntiin tai yksittäisen asian ratkomiseen. 

Konsultointipalvelujemme avulla olemme ratkaisseet monia asiakkaittemme haasteita, jotka liittyvät mm. oikea-aikaiseen sukupolvenvaihdokseen ja yritysrakenteen järjestämiseen yrittäjän talouden optimoimiseksi. 

Meillä on vankkaa kokemusta eri alojen taloushallinnosta.

Ravintola-ala
Maanrakennus
Liikennöinti/kuljetus
Rakennuspalvelut
Autokauppa
Korjaamopalvelut
Kone- ja laitekauppa
Talonhuoltopalvelut
Maahantuonti ja tukkukauppa