Taloushallintoa
inhimillisellä otteella

Sinä taloushallinnon ammattilainen, haluatko työskennellä ja kehittää omaa osaamistasi mukavassa ja työntekijää aidosti arvostavassa työyhteisössä?

Me tarjoamme työntekijöillemme joustavan ja innostavan työyhteisön perheyrityksessä, jossa tuki on lähellä. Meillä työntekijää arvostetaan aidosti ja siksi haluamme taata täydelliset puitteet työn tekemiselle. 

Työntekijöiden käytössä on nykyaikaiset ja toimintavarmat taloushallinnon järjestelmät ja laitteet. Tarjoamme myös hyvät sopeutetut etätyömahdollisuudet henkilöstöllemme. 

Meillä työntekijöitämme kannustetaan kehittämään omaa osaamista lisä- ja täydennyskoulutuksilla. Lisäksi henkilöstömme on oikeutettu ravintoetuun sekä liikuntaseteleiden käyttöön ja työkykyä ylläpitäviin virkistyspäiviin – myös ulkomailla.

Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä taloushallinnosta kiinnostuneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä vastuullisesti ja joustavasti. Arvostamme innostunutta ja oppimishaluista otetta työnteossa. 

Jos olet tiimipelaaja, joka hallitsee myös itseohjautuvan työskentelyn, laita meille hakemus, niin keskustellaan työmahdollisuuksista tarkemmin.

Jätä työhakemus

Rekrytointi