Asiakkaidemme koko taloushallinto hoidetaan digitaalisesti, mikä helpottaa huomattavasti yritysten päivittäisiä taloushallinnon rutiineja. Digitaalisen taloushallinnon käyttöönotto johtaa toimintojen tehostumiseen ja tuottaa asiakkaillemme selkeitä aika- ja kustannussäästöjä.

Käytössämme on markkinoiden helppokäyttöisin ja edistynein  digitaalinen taloushallinnon ohjelmisto  Fennoa,  joka sopii kaikenkokoisille, myös pienille, yrityksille.  Fennoa mahdollistaa myös tiedon  arkistoinnin digitaalisesti. Fennoa on ohjelmisto, jossa kaikki tositteet kassakuiteista lähtien löytyy digitaalisessa muodossa. Fennoa mahdollistaa digitaalisen yhteydenpidon tilitoimiston ja asiakkaan välillä.

Digitaalisen taloushallinnon myötä myös digitaalinen talousraportointi kehittyy koko ajan mahdollistaen kattavan tiedonsiirron  eri sidosryhmille, kuten kaupparekisterille, verottajalle, pankeille ja muille yhteistyötahoille.

Fennoa -ohjelmiston käyttöönotto on nopea ja vaivaton. Ohjelman käyttö on suoraviivaista ja helppoa. Fennoa on todella suuri apu yrittäjän päivittäisten taloushallinnon rutiinien vaivattomaan hoitamiseen. Lataa Fennoan esite tästä.